Zöld TAXI – Veszprém megye

A Zöld TAXI hálózata kiépítés alatt.


Taxi telefonszám: +36-88-999-222

Zöld, TAXI, phone, telefonszám


Vannak települések amelyeket nem, vaagy csak egyedi díjazással tudunk vállalni. Kérlek, a taxi vagy reptéri transzfer szolgáltatás rendelésekor érdeklődj munkatársunknál a részletekről.

Amennyiben csatlakoznál a Zöld TAXI személyszállító csapatához, vedd fel velünk a kapcsolatot. 😉


Zöld TAXI új taxikkal, folyamatos taxisofőr és telefonos koordinátor – diszpécser – álláshirdetéseivel a taxitársaságok körül az egyik legdinamikusabban fejlődő személyszállító szolgáltató.
Online TAXI rendelő applikáció, kártyás fizetés taxiban, előrendelés / időpontfoglalás, privát reptéri transzfer, azonnali gyors csomagszállítás valamint teherszállítás mindez egyben, nem csak most és nem csak neked a Zöld TAXI-nál.

Regisztrált / szerződött vállalkozói partnereink KIEMELT figyelmet kapnak.
Az üzleti partneri kapcsolat előnyeiről érdeklődj a megadott elérhetőségeinken.
A telefonon történő beszélgetések rögzítettek. A taxikban videó és hang rögzítésére alkalmas biztonsági készülékek lehetnek. A Zöld TAXI város központú szolgáltató, így városon kívüli utazásnál azaz a központi várost nem érintő útvonal/viszonylat esetén a központtól számított kiszállási díjat számolunk fel, amely megegyezik a vidéki tarifa aktuális díjszabásával.
(szerződött vállalati partnereinknek egyedi kedvezmény)

Taxi telefonszám: +36-88-999-222

Zöld, TAXI, phone, telefonszám


Mennyibe kerül a taxi?

Figyelem!
A Zöld TAXI szolgáltatói partnerei egyes helyszínekre nem, vagy csak egyedi felárral tudnak kiállást biztosítani, kérem ezt vegyék figyelembe és érdeklődjenek a részletekről.
Az aktuális és kategorikus taxi árak előre egyeztetése ajánlott, mivel a Zöld TAXI árai térségenként eltérhetnek. ☝️
A telefonon leadott hang alapú rendelések minőségbiztosítási és reklamációkezelési célból rögzítettek, valamint autóinkban hang és videó rögzítésére alkalmas készülékek lehetnek.
A taxiba való beszállással és az utazás megkezdésével Ön által ismertnek és elfogadottnak tekintjük az utazás feltételeit.

Taxi vagy privát reptéri transzfer rendelés.


Zöld TAXI az egyik legdinamikusabban fejlődő taxi trans és transzfer szolgáltató hálózat,
mely magába foglalja Magyarország és azon belül Veszprém megye azon taxi társaságait, akik egy közös taxi rendelő applikációval android és ios rendszeren,
valamint egységes arculattal, de saját bejáratott taxi telefonszámaikat és egyéb taxi rendelő elérhetőségeiket megtartva, tovább szeretnék bővíteni szolgáltatásaikat és az ügyfélkörüket.

TAXI rendelő applikáció
taxi applikáció / android
taxi applikáció / IOS


Taxit keresel online a neten? A Balaton és a Bakony környékén elérhető taxis szolgáltatók keresése során az alábbi kereséseket javasoljuk, természetesen ezek csak példák, nem sorolunk fel minden lehetséges variációt.

Pl.: a Google keresőbe írva: Balaton taxi, Balaton taxi szolgáltatás, Balatonfüred taxi, Balatonalmádi taxi, Tihany taxi, Balatonlelle taxi, Siófok taxi, Keszthely taxi, Bakony taxi, Bakony taxi telefonszám, magán taxi szolgáltatás, Veszprém taxi.

Ezek a keresőszavak lehetővé teszik, hogy megtalálják a környéken elérhető taxikat és igénybe vegyék szolgáltatásaikat, pl. a Zöld TAXI – Balaton személyszállító partneri szolgáltatóit és prémium szolgáltatásait is. ✌️

..veletek, értetek.. Zöld TAXI


A térség legjelentősebb turisztikai és földrajzi kapcsolódása, helyszíne a Balaton.
A Balaton (költői nevén: „a magyar tenger”, becenevén: Balcsi, németül: Plattensee, latinul: Lacus Pelso, horvátul: Blatno jezero) tó a Dunántúlon, Közép-Európa legnagyobb tava, Magyarország vízrajzának meghatározó eleme. Könnyen felmelegedő, sekély vize kiválóan alkalmassá teszi a fürdésre és sportolásra, élővilága rendkívül gazdag, a táj változatos vulkanikus kúpjaival sok tekintetben egyedi.

Típusa geológiailag a Velencei-tóhoz hasonlóan tektonikus eredetű, sekély vizű ároktó. 77 km hosszú, legkisebb szélessége Tihanynál 1,3 km, legnagyobb 12,7 km Balatonvilágos és Balatonalmádi között, átlagos szélessége 7,7 km, felülete 600 km². Legmélyebb pontja a Tihanyi-szoros legmélyebb árkában az úgynevezett a „Tihanyi-kút”, ahol a tó medre 11-12,5 méter mélyen van. Más forrás szerint a kút mélysége 10,67 méter. A Szántód-Tihany kompjárat útvonalától mintegy 100-150 méterre keletre, a parttól körülbelül 300 méterre van.

Az 59 800 hektár területen fekvő vizes élőhely keleti medencéjét a Tihanyi-félsziget választja el a tó többi részétől. Déli partjánál medre sekélyebb. Északi oldalán található a badacsonyi borvidék és a Tapolcai-medence, jellegzetes vulkáni tanúhegyeivel.

A Balaton és környéke Budapest mellett az ország turisztikailag leglátogatottabb területe, 2004-ben elnyerte az Örökségünk – Somogyország Kincse címet is. Környékén gyógyfürdők, termálforrások találhatók. A „Balaton fővárosa” címet hivatalosan Keszthely viseli, de Siófok a déli part, Balatonfüred pedig az északi part fővárosaként tekint magára. A tó környékét a közigazgatási széttagoltság jellemzi, mert három megyéhez, három tervezési-statisztikai régióhoz tartozik.

Minden évben megrendezik a tóhoz kapcsolódó három nagy tömegsporteseményt: a tókerülő Kékszalag Nemzetközi Vitorlásversenyt, a Révfülöp–Boglár közötti, a Balatont keresztben átszelő távúszóversenyt, legújabban pedig a Fonyód-Badacsony-Fonyód útvonalon bármilyen kézi hajtású vízi járművel, illetve a Zamárdi és Tihany között oda-vissza 8 km távon a Balaton-átevezést.

Forrás: Wikipédia


Veszprém megyei járások

 

 1. Ajkai járás
 2. Balatonalmádi járás
 3. Balatonfüredi járás
 4. Devecseri járás
 5. Keszthelyi járás
 6. Pápai járás
 7. Sümegi járás
 8. Tapolcai járás
 9. Várpalotai járás
 10. Veszprémi járás
 11. Zirci járás