A Zöld TAXI hálózata kiépítés alatt.


Taxi telefonszám: +36-88-999-222

Zöld, TAXI, phone, telefonszám


Amennyiben csatlakoznál a Zöld TAXI személyszállító csapatához, vedd fel velünk a kapcsolatot. 😉

Személyszállítás a Veszprémi járásban. A Zöld TAXI partner az év minden napján áll az ügyfelei szolgálatában.
Munkatársaink számára az utas az első. Szolgáltatásaink között a klasszikus taxi személyszállítás, egyéni reptéri vagy vasúti transzfer is megtalálható.


REPTÉRI / vasúti TRANSZFER

Reptéri / vasúti transzfert keresel?
A reptéri transzfer taxival az egyik legdiszkrétebb személyszállítás amely garantálja a privát szférát és a kényelmet. Általában akkor használják a reptéri transzfert az emberek, amikor repülővel utaznak valahova és nem akarják saját tulajdonú autójukat a reptéri parkolóban hagyni napokra vagy esetenként hetekre.
A fizetési időpontok és lehetőségek általában kielégítik a nemzetközi transzferek kapcsán előforduló összes igényt. Privát reptéri transzfer fizethető az utazás végén, mielőtt útra indulnánk, amikor lefoglaljuk a transzfert. Amennyiben tudja már a fix indulási vagy az érkezési időpontot valamint a járat számát, időben foglalja le privát reptéri transzferét.

Az egyéni reptéri transzfer árai egyedi elbírálást és foglalást követően az utazásig befagyasztjuk, így garantáltan nem fog változni az előre egyeztetett reptéri transzfer ára.


Mennyibe kerül a taxi?

A taxi árak az alábbiak szerint alakulnak:

A Zöld TAXI város központú szolgáltató, taxi vállalkozó partnereink és sofőrjeik városon kívüli kiinduló és végpont esetén amikor a központi várost nem érinti az utazás, kiszállási díjat számolnak fel munkatársaink, amely megegyezik a vidéki tarifa aktuális díjszabásával.

Taxi vagy privát reptéri transzfer rendelés.


🌲 Az Ünnepi taxi árak (karácsonyi, szilveszteri taxi árak) ⬇️
A Zöld TAXI ünnepi/emelt árai a következő napokban/időszakban
Emelt/ünnepi taxi tarifa IDŐSÁV Decemberben🕝
Karácsony ⬇️
December 24 🕝 00:01-től
December 26 🕝 23:59-ig
Szilveszter ⬇️
December 31 🕝 00:01-től
Január 01 🕝 23:59-ig
Emelt taxi tarifa IDŐSÁV 🕝
Taxi telefonszámok és online taxi elérhetőségek aktívak ✌️
Szolgáltatásaink az ünnepi nyitvatartás alatt is elérhetőek.
Az ünnepi időszakban használt díjszabásunk a következő:
A központi várost nem érintő utazások esetén kiszállási díjat számolunk fel. ✌️

(Az itt feltüntetett taxi ár nem minősül ajánlattételnek csupán tájékoztató jellegű.)

Zöld TAXI


 

Taxi telefonszám: +36-88-999-222

Zöld, TAXI, phone, telefonszám

 


Mennyibe kerül a taxi?

Figyelem!
A Zöld TAXI szolgáltatói partnerei egyes helyszínekre nem, vagy csak egyedi felárral tudnak kiállást biztosítani, kérem ezt vegyék figyelembe és érdeklődjenek a részletekről.
Az aktuális és kategorikus taxi árak előre egyeztetése ajánlott, mivel a Zöld TAXI árai térségenként eltérhetnek. ☝️
A telefonon leadott hang alapú rendelések minőségbiztosítási és reklamációkezelési célból rögzítettek, valamint autóinkban hang és videó rögzítésére alkalmas készülékek lehetnek.
A taxiba való beszállással és az utazás megkezdésével Ön által ismertnek és elfogadottnak tekintjük az utazás feltételeit.

TAXI rendelő applikáció
taxi applikáció / android
taxi applikáció / IOS


Taxit keresel online a neten? A Balaton és a Bakony környékén elérhető taxis szolgáltatók keresése során az alábbi kereséseket javasoljuk, természetesen ezek csak példák, nem sorolunk fel minden lehetséges variációt.

Pl.: a Google keresőbe írva: Balaton taxi, Balaton taxi szolgáltatás, Balatonfüred taxi, Balatonalmádi taxi, Tihany taxi, Balatonlelle taxi, Siófok taxi, Keszthely taxi, Bakony taxi, Bakony taxi telefonszám, magán taxi szolgáltatás, Veszprém taxi.

Ezek a keresőszavak lehetővé teszik, hogy megtalálják a környéken elérhető taxikat és igénybe vegyék szolgáltatásaikat, pl. a Zöld TAXI – Balaton személyszállító partneri szolgáltatóit és prémium szolgáltatásait is. ✌️

..veletek, értetek.. Zöld TAXI


A térség legjelentősebb turisztikai és földrajzi kapcsolódása, helyszíne a Balaton.

A Balaton (költői nevén: „a magyar tenger”, becenevén: Balcsi, németül: Plattensee, latinul: Lacus Pelso, horvátul: Blatno jezero) tó a Dunántúlon, Közép-Európa legnagyobb tava, Magyarország vízrajzának meghatározó eleme. Könnyen felmelegedő, sekély vize kiválóan alkalmassá teszi a fürdésre és sportolásra, élővilága rendkívül gazdag, a táj változatos vulkanikus kúpjaival sok tekintetben egyedi.

 

Típusa geológiailag a Velencei-tóhoz hasonlóan tektonikus eredetű, sekély vizű ároktó. 77 km hosszú, legkisebb szélessége Tihanynál 1,3 km, legnagyobb 12,7 km Balatonvilágos és Balatonalmádi között, átlagos szélessége 7,7 km, felülete 600 km². Legmélyebb pontja a Tihanyi-szoros legmélyebb árkában az úgynevezett a „Tihanyi-kút”, ahol a tó medre 11-12,5 méter mélyen van. Más forrás szerint a kút mélysége 10,67 méter. A Szántód-Tihany kompjárat útvonalától mintegy 100-150 méterre keletre, a parttól körülbelül 300 méterre van.

 

Az 59 800 hektár területen fekvő vizes élőhely keleti medencéjét a Tihanyi-félsziget választja el a tó többi részétől. Déli partjánál medre sekélyebb. Északi oldalán található a badacsonyi borvidék és a Tapolcai-medence, jellegzetes vulkáni tanúhegyeivel.

 

A Balaton és környéke Budapest mellett az ország turisztikailag leglátogatottabb területe, 2004-ben elnyerte az Örökségünk – Somogyország Kincse címet is. Környékén gyógyfürdők, termálforrások találhatók. A „Balaton fővárosa” címet hivatalosan Keszthely viseli, de Siófok a déli part, Balatonfüred pedig az északi part fővárosaként tekint magára. A tó környékét a közigazgatási széttagoltság jellemzi, mert három megyéhez, három tervezési-statisztikai régióhoz tartozik.

 

Minden évben megrendezik a tóhoz kapcsolódó három nagy tömegsporteseményt: a tókerülő Kékszalag Nemzetközi Vitorlásversenyt, a Révfülöp–Boglár közötti, a Balatont keresztben átszelő távúszóversenyt, legújabban pedig a Fonyód-Badacsony-Fonyód útvonalon bármilyen kézi hajtású vízi járművel, illetve a Zamárdi és Tihany között oda-vissza 8 km távon a Balaton-átevezést.

 

Forrás: Wikipédia


 

Szolgáltatási területek:

 1. Veszprém
 2. Herend
 3. Bánd
 4. Barnag
 5. Eplény
 6. Hajmáskér
 7. Hárskút
 8. Hidegkút
 9. Márkó
 10. Mencshely
 11. Nagyvázsony
 12. Nemesvámos
 13. Pula
 14. Sóly
 15. Szentgál
 16. Szentkirályszabadja
 17. Tótvázsony
 18. Veszprémfajsz
 19. Vöröstó